Pui Stroganoff

de Sidy in Pui, 19 Iun 2011 | 7313 vizualizari

 

O adaptare dupa clasicul "beef stroganoff", dupa placul meu…

 

INGREDIENTE

  • Piept sau pulpe dezosate de pui
  • 2 linguri faina
  • 1 lingura boia
  • 500 ml supa de pui
  • 1 lingura mustar
  • 2 cepe
  • usturoi
  • 200 g ciuperci taiate
  • 6 linguri vin
  • 2-3 linguri smantana
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui Stroganoff:

Carnea se taie bucati potrivite.
Intr-o punga punem faina si boiaua, se prinde punga la gura si se agita sa se amestece cele doua. Se introduc bucatile de carne si se scutura punga sa se faca bucatile de carne cu faina si boia.
Carnea se frige intr-o tigaie in putin ulei sau unt.Se fierbe 500 ml supa ,se adauga ceapa si usturoiul si se fierb 10 minute.
Se pun in tigaie ciupercile, vinul, carnea prajita si se potriveste gustul de sare si piper.Se fierb toate 5 minute.Se adauga si ceapa si usturoiul scurs de zeama.
Se iau de pe foc, se amesteca cu smantana, mustarul ,se presara verdeata si se serveste cu garniture de cartofi sau cu orez.

Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui Stroganoff" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Mancare chinezeasca cu taitei de orez